d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Camping d'n Twist in Brabant
SVR DONATEURS KRIJGEN KORTING OP ONZE CAMPING, WELKE IS GEOPEND VAN 1 APRIL TOT EN MET 30 SEPTEMBER.

Algemeen
Langs de Duivenbosweg  ligt het ruime en rustige campingterrein. De enige auto's die langsrijden hebben onze accommodatie als bestemming. Op dit terrein bevinden zich de 25 campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. De plaatsen zijn ruim van opzet en kijken uit op het middenterrein met speelveld, groot speeltoestel en een zwembad (9 x 4 meter). Verder is er een sanitair gebouw met 4 douches, toiletten, wastafels e.d. Ook is er een wasmachine aanwezig.
Op het middenterrein is voldoende ruimte om te relaxen of actief bezig te zijn (er zijn bijvoorbeeld twee jeu de boules banen). Tevens bevinden zich op ons terrein een blokhut en een stacaravan welke u kunt huren voor een kort of langer verblijf. U betaalt geen extra kosten voor stroom, douche of wasmachine.  Alles is bij de prijs inbegrepen

Vuurkorf
Wij beschikken over enkele vuurkorven, waar u 's avonds gebruik van kunt maken. U knt gebruik maken van het aanwezige hout. Wij verzoeken u wel om de slang voor water bij de hand te houden voor het geval dat.....

Broodjes
Wij halen dagelijks vers brood bij de bakker.
Geef uw bestelling tijdig door en 's ochtends kunt u heerlijk genieten van de verse broodjes.

Zwembad
Het zwembad ( 9 * 4 meter) is alleen in het hoogseizoen geopend en is geschikt voor kinderen, het bad is nl. maximaal 60 cm meter diep, maar als het buiten het hoogseizoen heerlijk warm weer is, zal het bad ook geopend zijn. Het zwembad is afgescheiden door een hek en alleen toegankelijk onder ouderlijk toezicht.. 

Kinderen
Er zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen, kinderfietsjes, skelters, een zandbak en een trampoline.Er zijn natuurlijk dieren (kippen, eend en een gans) aanwezig. Samen met de kinderen verse eitjes pakken is mogelijk.

Blokhut
De blokhut is een romantisch houten huisje met 2 verdiepingen geschikt voor max. 2 personen en eventueel 2 kinderen. Op de benedenverdieping vindt u een klein keukenblok, inclusief koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter), senseo-apparaat en 4-pitsgasstel.Hier staat ook een bedbank waar eventueel 2 kinderen kunnen slapen.  De keuken is volledig ingericht. Verder staat er nog een eethoek.  Buiten kunt u onder de overkapping genieten van uw eigen, steigerhouten, loungehoek. Op de lage 1e verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en ruimte om uw kleding op te bergen. U maakt gebruik van sanitair dat op het recreatieterrein aanwezig is (douche, toilet en wastafel).

Wilt u meer weten over deze knusse blokhut, neem dan gerust contact met ons op.

Stacaravan
De stacaravan is wat ouder maar wel ruim en gezellig.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De stacaravan is geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek met gaskachel en eethoek, een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een 4-pitsgaststel. De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers in de caravan, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De caravan beschikt over een eigen douchecabine met wastafel en een aparte toilet.

Heeft u interesse om een campingplaats, blokhut of stacaravan te huren neem dan telefonisch contact met ons op via 0485-381201 of 06-24381961 of via e-mail info@dntwist.nl. De contactpagina invullen mag natuurlijk ook.

U kunt ons elke dag telefonisch bereiken tussen 9.00 en 20.00 uur. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken zodat wij u terug kunnen bellen. 

Heeft u nog vragen voor d'n Twist ga dan direct naar de contactpagina of neem op een andere wijze contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid klik dan hier.

Uw ervaringen met d'n Twist zien wij graag terug in ons gastenboek.

Camping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in Brabant