Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

De laatste versie van de noodverordening is binnen. De gehele tekst kunt u vinden op:http://www.vrbn.nl/vaste-onderdelen/urls/noodverordening/

Beste Gasten,

Onze groepsaccommodatie is vanaf 1 juni weer geopend. Wilt u samen met familie en/of vrienden genieten van een weekend, midweek of enkele dagen, neem dan contact met ons op om samen te kijken wat de beste optie voor jullie is.

In de noodverordering van de veiligheidsregio Brabant Noord staat het volgende vermeld:

Voor groepsaccommodaties gelden geen specifieke regels. Dat betekent dat daar in beginsel samenkomsten tot 30 personen (exclusief personeel) mogelijk zijn. Deze accommodaties moeten dan wel zodanig zijn ingericht dat alle aanwezigen van 13 jaar of ouder te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden.

De groepsaccommodatie is dus vanaf 1 juni weer toegankelijk voor groepen. Aan alle gasten zullen wij binnenkomst enkele vragen stellen over de gezondheid en zal de lichaamstemperatuur worden gemeten. Als de lichaamstemperatuur boven de 38,0 graden ligt en/of de antwoorden op de vragen geven geen duidelijkheid over de gezondheid van de gasten, dan zal de toegang worden geweigerd. Verder zullen er regels qua desinfectie van toepassing zijn.

De verblijfsruimtes zijn dusdanig ingericht dat de afstand van 1,5 meter in de meeste gevallen uitgevoerd kunnen worden. Als u specifieke maatregelen wilt of nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Loes en Ronald van Goor den Oosterlingh

Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen in Brabant. Nu inclusief één speciaal ingerichte kamer voor ouderen of mindervaliden. Huisdieren zijn niet toegestaan.


Nieuw: 1,2 of 3 overnachtingen van maandag t/m woensdag. Informeer naar de mogelijkheden.