Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Mail voor korting uw wensen rechtstreeks naar info@dntwist.nl  We nemen dan z.s.m. contact met u op om uw wensen te bespreken.

Onze groepsaccommodatie beschikt over een gezellige huiskamer en keuken met een bar in één ruimte. Daarnaast hebben we een nog kleine huiskamer waarin men ook kan vertoeven.

D'n Twist beschikt over 8 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer. Waarvan 3 kamers met een 2-persoonsbed, 6 kamers met twee 1=persoonsbedden en ook beschikken we over twee kinderbedjes.  

Daarnaast bieden we in de zomerperiode nog de mogelijkheid om een extra grote tent (met  twee   1- persoonsbedden) bij te boeken in de tuin van de groepslocatie.  Zo is het mogelijk om met een groep van meer dan 19 personen (exclusief baby's en hele kleine kinderen) te verblijven op d'n Twist.

Alle slaapkamers hebben een eigen douche en toilet. We hebben één speciaal ingerichte kamer voor ouderen of mindervaliden.  Deze negende kamer dient wel apart vastgelegd te worden. Wij verhuren deze namelijk ook als Bed zonder Breakfast (Motel) indien het aantal personen minder dan 17 is.                   

De B&B kamer heeft een eigen in- en uitgangHuisdieren zijn binnen niet toegestaan. Met uitzondering van een blindegeleide hond.

Op ons campingterrein kunt u ook gebruik maken van onze speeltuin en ons kleine, maar zeker in de zomer, fijne zwembad. Indien dit niet open is terwijl het weer hier wel om vraagt dan zorgen wij voor een groot zwembad in de prachtige loungetuin die dan alleen voor de gasten van de groepsaccommodatie is. Dit alternatief is door onze groepsgasten in april en mei van 2023 als zeer positief ervaren.

Onze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Overloon - Noord Brabant. Geniet hier samen met familie, vrienden of collega's van de ruimte en de rust. U kunt ook een afspraak maken om de accommodatie te bezichtigen.

Wij willen graag dat u een prettig verblijf heeft in onze accommodatie. Ons motto is niet voor niets “Kom gerust, blijf gerust en vertrek uitgerust”.

Met vriendelijke groet,

Team d'n Twist​  

https://www.dntwist.nl/groepsaccommodatie/fotos/

Bekijk hier onze promotievideo op you tube 

http:// https://www.youtube.com/watch?v=JacuV9udHcI

of neem een kijkje via:

http://www.google.com/maps/@51.5790823,5.8802605,3a,75y,152.46h,86.94t/data=!3m6!1e1!3m4!1sAF1QipN3ADhi9mQ100c1HutmojuwdqwkTOlxSuZyAHx3!2e10!7i12000!8i6000