Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen in Brabant. Slaapkamers met eigen douche en toilet. Nu inclusief één speciaal ingerichte kamer voor ouderen of mindervaliden. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Onze groepsaccommodatie ligt in het buitengebied van Overloon (Noord Brabant. Geniet hier samen met familie, vrienden of collega's van de ruimte en de rust. U kunt ook een afspraak maken om de accommodadtie te bezichtigen.

Wij verzorgen ook enkele spellen op ons terrein. 

Smokkelspel:

Er worden twee teams gevormd, waarbij in elk team een spion aanwezig is. Door de teams worden een aantal spellen gespeeld waarbij fictief geld kan worden verdiend. Nadien zijn er nog andere mogelijkheden voor de teams om geld te verdienen of te verliezen. Het team mist het meeste geld aan het einde is de winnaar. Duur: 2-3 uur, kosten € 200,00

Boogschieten:

Er wordt een beginnerscursus boogschieten gehouden, gevolgd door een wedstrijd tussen de teams. Iedere volwassene moet in staat moet zijn om punten te scoren. Voor de enthousiastelingen kan daarna nog een vervolgspel gespeeld worden. Duur 1,5 - 2 uur. Kosten € 150,00

Megaspel.

Het megaspel bestaat uit het spelen van diverse spellen door teams. Het team met de meeste punten is de eindwinnaar. Duur 1,5 - 2 uur. Kosten € 175,00

Wij willen graag een steentje bijdragen in een betere wereld voor de toekomstige generaties. Er staan 99 zonnepanelen op ons terrein, die genoeg electriciteit opleveren voor ons jaarverbruik.  Voor de verwarming en warm douchewater maken wij gebruik van Bio Massa. Wij maken dus per saldo geen gebruik van fossiele brandstoffen.

Wij willen graag dat u een prettig verblijf heeft in onze accommodatie. Ons motto is niet voor niets “Kom gerust, blijf gerust en vertrek uitgerust”.

Indien de overheid beslist dan wij geen groepen mogen ontvangen, op de door u gereserveerde data, ontvangt u het gehele door u betaalde bedrag terug.

Nieuw: 1,2 of 3 overnachtingen van maandag t/m woensdag. Informeer naar de mogelijkheden

Met vriendelijke groet,

Team d'n Twist