Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Beste Gasten,

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen door Minister Grapperhaus en overleg met de gemeente waren wij van mening dat wij onze groepsaccommodatie moesten sluiten.

Achteraf blijkt dat groepsaccommodaties hier waarschijnlijk niet ook onder vallen. Ook de gemeente, belangenverenigingen en RIVM, geven hier geen duidelijk antwoord op. In afwachting van een duidelijk besluit hebben wij besloten de groepsaccommodatie voorlopig weer te openen en ligt de keuze voor het wel of niet door laten gaan van de reservering bij jullie als gasten.

Indien u besluit om te komen, zullen wij maatregelen nemen om te zorgen dat de 1,5 meter afstand tussen personen mogelijk is. Wij begrijpen het ook als jullie besluiten om de reservering te annuleren. Wij zullen jullie hiervoor compenseren. Wij vragen jullie echter wel begrip dat wij enige tijd nodig hebben om als branche een gezamenlijke compensatieregeling op te stellen. Ons uitgangspunt is dat deze regeling voor alle partijen acceptabel moet zijn. Wij zullen dit voorlopig van week tot week bekijken en vernemen graag, uiterlijk voor aanvang van uw verblijf, of wilt komen of wilt annuleren.

Als er nieuws is met betrekking tot de maatregelen zullen wij u op de hoogte houden.

Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen in Brabant. Nu inclusief één speciaal ingerichte kamer voor ouderen of mindervaliden. Huisdieren zijn niet toegestaan.


Nieuw: 1,2 of 3 overnachtingen van maandag t/m woensdag. Informeer naar de mogelijkheden.