Camping

Camping

NIEUWS I.V.M. CORONAVIRUS

Onderstaand treffen jullie een samenvatting van deze regels, welke in ieder geval tot 1 juli gelden.:

  • Het sanitair gebouw, wordt met ingang, van 15 juni weer open gesteld.
  • Het is, tot 1 juli, nog niet toegestaan om bezoek te ontvangen.
  • Het zwembad zal binnekort weer gevuld worden met water. Dit zembad is echter alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar. Ouderlijk toezicht is mogelijk met inachtneming van de 1,5 meter regel.
  • De trampoline mag gebruikt worden door kinderen t/m 12 jaar
  • Bij het gebruik van een chemisch toilet is alleen milieuvriendelijke toiletvloeistof toegestaan,
  • Verder gelden alle regels, welke door de regering en gemeente zijn vastgesteld, waaronder:       
    • Onderling 1,5 meter afstand
    • Bij verkoudheid en/of verhoging thuis blijven.

Aan alle gasten zullen wij binnenkomst enkele vragen stellen over de gezondheid en zal de lichaamstemperatuur worden gemeten. Als de lichaamstemperatuur boven de 38,0 graden ligt en/of de antwoorden op de vragen geen duidelijkheid geven over de gezondheid van de gasten, dan zal de toegang worden geweigerd.

Het is een grote verantwoordelijkheid voor een ieder om te beslissen wanneer en hoe wij omgaan met deze maatregelen. Maar wij denken dat verreweg het grootste gedeelte van de mensen dit heel goed beseft en bewust kan kiezen welke risico's zij kunnen en willen nemen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen en zien u hopelijk binnenkort op de camping verschijnen.

Als er nog vragen zijn, horen wij het graag..

SVR donateurs krijgen korting op onze camping. Onze camping is open van 1 april t/m 30 september. Op dit terrein bevinden zich de 25 campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. 

Blokhut
De blokhut is een romantisch houten huisje met 2 verdiepingen geschikt voor max. 2 personen en eventueel 2 kinderen. Op de benedenverdieping vindt u een klein keukenblok, inclusief koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter), senseo-apparaat en 4-pitsgasstel.Hier staat ook een bedbank waar eventueel 2 kinderen kunnen slapen.  De keuken is volledig ingericht. Verder staat er nog een eethoek.  Buiten kunt u onder de overkapping genieten van uw eigen, steigerhouten, loungehoek. Op de lage 1e verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en ruimte om uw kleding op te bergen. U maakt gebruik van sanitair dat op het recreatieterrein aanwezig is (douche, toilet en wastafel). Wilt u meer weten over deze knusse blokhut? Neem dan gerust contact met ons op.

Stacaravan
De stacaravan is wat ouder maar wel ruim en gezellig.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De stacaravan is geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek met gaskachel en eethoek, een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een 4-pitsgaststel. De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers in de caravan, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De caravan beschikt over een eigen douchecabine met wastafel en een aparte toilet. Wilt u meer weten over deze knusse stacaravan? Neem dan gerust contact met ons op.

Knaus Caravan
De Kanus caravan is van 2003 , kwalitatief goed en voorzien van airco.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De caravan ibescjhikt over een vast tweepersoonsbed en een zithoek, welke tot tweepersonnsbed omgebouwd kan worden. De caravan is dus geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek , een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een gaststel. De keuken is volledig ingericht. De caravan beschikt verder over een chemisch toilet, welke bij voorkeur alleen 's nachts gebruikt dient te worden.  In de zomervakantie wordt de voortent en luifel aan de caravan toegevoegd, waaardoor de ruimte aanzienlijk vergroot wordt. Wilt u meer weten over deze knusse caravan? Neem dan gerust contact met ons op.