Camping

Camping

NIEUWS 

De camping is dit seizoen weer geopend. Er geldt alleen nog de regel van de onderlinge afstand..

SVR donateurs krijgen korting op onze camping. Onze camping is open van 1 april t/m 30 september. Op dit terrein bevinden zich de 25 campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. 

Blokhut
De blokhut is een romantisch houten huisje met 2 verdiepingen geschikt voor max. 2 personen en eventueel 2 kinderen. Op de benedenverdieping vindt u een klein keukenblok, inclusief koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter), senseo-apparaat en 4-pitsgasstel.Hier staat ook een bedbank waar eventueel 2 kinderen kunnen slapen.  De keuken is volledig ingericht. Verder staat er nog een eethoek.  Buiten kunt u onder de overkapping genieten van uw eigen, steigerhouten, loungehoek. Op de lage 1e verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en ruimte om uw kleding op te bergen. U maakt gebruik van sanitair dat op het recreatieterrein aanwezig is (douche, toilet en wastafel). Wilt u meer weten over deze knusse blokhut? Neem dan gerust contact met ons op.

Stacaravan
De stacaravan is wat ouder maar wel ruim en gezellig.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De stacaravan is geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek met gaskachel en eethoek, een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een 4-pitsgaststel. De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers in de caravan, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De caravan beschikt over een eigen douchecabine met wastafel en een aparte toilet. Wilt u meer weten over deze knusse stacaravan? Neem dan gerust contact met ons op.

Trekkershut
Deze blokhut bevindt zich naast de andere blokhut en heeft maar 1 ruimte met een tweepersoonsbed, Verder staat er een zitbank, koffiezetapparaat, waterkoker e.d.. Voor de blokhut is een overdekt terras met 2 lekkere stoelen en een tafel met stoelen.

Wilt u meer weten over deze knusse blokhut? Neem dan gerust contact met ons op.