Camping

Camping

NIEUWS 

Volgens onze gegevens mag de camping op 1 april gewoon weer open en dat doen wij natuurlijk met veel plezier.

Ook op de camping gelden de bestaande corona maatregelen. Wij hebben op de site van de rijksoverheid de volgende specifieke maatregelen voor campings gevonden:

- Als u op vakantie gaat in Nederland, beperk dan tijdens de vakantie uw reisbewegingen. Let op hotels, vakantieparken en campings houden zich aan de corona voorzorgsmaatregelen. Dat houdt in dat:

- Een groep mag bestaan uit maximaal 2 personen. Er geldt een uitzondering voor mensen die op 1 adres wonen.

Verder staat er (nog)niets vermeld. Het is mogelijk dat er nog aangepaste maatregelen bekend gemaakt worden.

Als dat het geval is vermelden wij dit op de pagina Corona maatregelen.

Voor de rest wensen wij een ieder een prettig verblijf bij ons op Camping d'n Twist.

SVR donateurs krijgen korting op onze camping. Onze camping is open van 1 april t/m 30 september. Op dit terrein bevinden zich de 25 campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. 

Blokhut
De blokhut is een romantisch houten huisje met 2 verdiepingen geschikt voor max. 2 personen en eventueel 2 kinderen. Op de benedenverdieping vindt u een klein keukenblok, inclusief koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter), senseo-apparaat en 4-pitsgasstel.Hier staat ook een bedbank waar eventueel 2 kinderen kunnen slapen.  De keuken is volledig ingericht. Verder staat er nog een eethoek.  Buiten kunt u onder de overkapping genieten van uw eigen, steigerhouten, loungehoek. Op de lage 1e verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en ruimte om uw kleding op te bergen. U maakt gebruik van sanitair dat op het recreatieterrein aanwezig is (douche, toilet en wastafel). Wilt u meer weten over deze knusse blokhut? Neem dan gerust contact met ons op.

Stacaravan
De stacaravan is wat ouder maar wel ruim en gezellig.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De stacaravan is geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek met gaskachel en eethoek, een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een 4-pitsgaststel. De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers in de caravan, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De caravan beschikt over een eigen douchecabine met wastafel en een aparte toilet. Wilt u meer weten over deze knusse stacaravan? Neem dan gerust contact met ons op.

Blokhut 2
Deze blokhut bevindt zich naast de andere blokhut en heeft maar 1 ruimte met een tweepersoonsbed, Verder staat er een zitbank, koffiezetapparaat, waterkoker e.d.. Voor de blokhut is een overdekt terras met 2 lekkere stoelen en een tafel met stoelen.

Wilt u meer weten over deze knusse blokhut? Neem dan gerust contact met ons op.