Camping

Camping

NIEUWS I.V.M. CORONAVIRUS

Om het coronavirus te bestrijden heeft de regering een aantal maatregelen aangekondigd. Op basis van de eerste ervaringscijfers worden deze maatregelen mogelijk aangescherpt of juist versoepeld.

Bij het verscherpen van de maatregelen is het mogelijk dat de logiesvertrekkingen, waaronder het verblijven op een camping, niet of beperkt mogelijk zal zijn.

Aangezien de eerste ervaringscijfers pas aan het eind van de maand bekend zullen zijn, blijft het voor ons nog onduidelijk wat wij mogen en/of willen.

Wij willen de aanvangsdatum voor het campingseizoen in ieder geval verschuiven naar 15 april, zodat wij, op basis van de eerste ervaringscijfers en eventuele aangepaste maatregelen, ongeveer rond 8 april kunnen besluiten wat wij gaan doen.

 

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor dit besluit.

 

Als er nog vragen zijn, horen wij het graag..

 

SVR donateurs krijgen korting op onze camping. Onze camping is open van 1 april t/m 30 september. Op dit terrein bevinden zich de 25 campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. 

Blokhut
De blokhut is een romantisch houten huisje met 2 verdiepingen geschikt voor max. 2 personen en eventueel 2 kinderen. Op de benedenverdieping vindt u een klein keukenblok, inclusief koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter), senseo-apparaat en 4-pitsgasstel.Hier staat ook een bedbank waar eventueel 2 kinderen kunnen slapen.  De keuken is volledig ingericht. Verder staat er nog een eethoek.  Buiten kunt u onder de overkapping genieten van uw eigen, steigerhouten, loungehoek. Op de lage 1e verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en ruimte om uw kleding op te bergen. U maakt gebruik van sanitair dat op het recreatieterrein aanwezig is (douche, toilet en wastafel). Wilt u meer weten over deze knusse blokhut? Neem dan gerust contact met ons op.

Stacaravan
De stacaravan is wat ouder maar wel ruim en gezellig.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De stacaravan is geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek met gaskachel en eethoek, een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een 4-pitsgaststel. De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers in de caravan, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De caravan beschikt over een eigen douchecabine met wastafel en een aparte toilet. Wilt u meer weten over deze knusse stacaravan? Neem dan gerust contact met ons op.

Knaus Caravan
De Kanus caravan is van 2003 , kwalitatief goed en voorzien van airco.  Wij bieden deze caravan dan ook voor een mooie huurprijs aan. De caravan ibescjhikt over een vast tweepersoonsbed en een zithoek, welke tot tweepersonnsbed omgebouwd kan worden. De caravan is dus geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek , een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat (filter) en een gaststel. De keuken is volledig ingericht. De caravan beschikt verder over een chemisch toilet, welke bij voorkeur alleen 's nachts gebruikt dient te worden.  In de zomervakantie wordt de voortent en luifel aan de caravan toegevoegd, waaardoor de ruimte aanzienlijk vergroot wordt. Wilt u meer weten over deze knusse caravan? Neem dan gerust contact met ons op.