Vergaderen/Cursussen

Vergaderen/Cursussen

Welkom bij d’n Twist, een unieke vergaderlocatie in het buitengebied van Overloon.

Wilt u vergaderen in Brabant? d'n Twist is gelegen in een prachtige langgevel boerderij die is verbouwd tot een sfeervol verblijf waar u kunt genieten van huiselijkheid, rust en natuur. Ideaal voor uw zakelijke overnachting, zodat u even weg bent uit de hectiek van alledag.

Ook voor vergaderingen biedt d'n Twist een locatie die zorgt voor een frisse kijk. Een plek waar u in alle rust bijeen kunt zijn, informeel en inspirerend. De verschillende ruimtes maken het mogelijk om op uw eigen manier te vergaderen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook buiten aan de picknicktafel vergaderen.

Wij bieden 9 sfeervolle kamers, allen met een authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn 3 kamers met een tweepersoonsbed en 6 kamers met twee eenpersoonsbedden.  In de kamers kunnen dus in totaal 18 personen verblijven. Een van de kamers is geschikt voor mindervaliden.

Ook is het mogelijk om de locatie te gebruiken voor een trainings- of opleidingsdag..

Wij zullen ons best doen om een steentje bij te dragen aan een succesvol verblijf, gecombineerd met de rust en ontspanning in de omgeving.  Ons motto is niet voor niets “Kom gerust, blijf gerust en vertrek uitgerust”. 

Wat vergaderen bij d'n Twist zo anders maakt, is de volledige vrijheid die u krijgt en de privacy met uw groep.

Wij willen graag mede zorg dragen voor een betere wereld voor mens, plant en dier.  Er staan 99 zonnepanelen op ons terrein, die genoeg electriciteit opleveren voor ons jaarverbruik.  Voor de verwarming en warm douchewater maken wij gebruik van Bio Massa. Wij maken dus per saldo geen gebruik van fossiele brandstoffen.

Mogelijkheden bij d’n Twist

Vergaderen in Brabant

Zaalgrootte: max. 20 pers (voor dagvergaderingen)

 • Vergaderen op het platteland zoals u dat wilt
 • Ook meerdaagse bijeenkomsten (max. 18 personen)
 • Gratis Parkeren
 • Vergaderprijzen v.a. € 13,95 p.p.
   

Vergaderbreaks

 • Spellen op ons terrein (zie groepsaccommodaties)
 • Wijnproeverij
 • Solex – Buggy rijden
 • Wandelen in de natuur
 • Fietsen in de natuur
   

Vergaderarrangementen in Brabant

Heeft u nog vragen voor d'n Twist ga dan direct naar de  contactpagina of neem op een andere wijze contact met ons op. Uw ervaringen met d'n Twist zien wij graag terug in ons gastenboek.