Vergaderen/Cursussen

Vergaderen/Cursussen

Welkom bij d’n Twist, een unieke vergaderlocatie in het buitengebied van Overloon.

D’n Twist is een voormalige boerderij, die onlangs is verbouwd tot vergaderruimte en te bereiken via de A73 (afslag Vierlingsbeek).

Mogelijkheden bij d’n Twist

U kunt kiezen uit een ochtend-, middag- of avondsessie. Dit kan ook een combinatie van deze mogelijkheden zijn, waarbij ook een overnachting in onze kamers mogelijk is. Wij bieden u 9 kamers met elk een eigen badkamer. Tevens is er nog een ruimte om lekker na te genieten van de gedane inspanningen. Gecombineerd met een overnachting heeft u de tijd en ruimte om het door u gewenste resultaat te bereiken.

Wij bieden 9 sfeervolle kamers, allen met een authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn 6 kamers met een tweepersoonsbed en 3 kamers met twee eenpersoonsbedden.  In de kamers kunnen dus in totaal 18 personen verblijven.  Een van de kamers is geschikt voor mindervaliden.

Ook is het mogelijk om de locatie te gebruiken voor een trainings- of opleidingsdag..

Wij willen graag dat u een prettig verblijf heeft in onze accommodatie.

Ons motto is niet voor niets “Kom gerust, blijf gerust en vertrek uitgerust”.

Wij zullen ons best doen om een steentje bij te dragen aan een succesvol verblijf, gecombineerd met de rust en ontspanning in de omgeving.

Heeft u vragen ?

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.