d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen in Brabant.

Nu inclusief één speciaal ingerichte kamer voor ouderen of mindervaliden.

NIEUW:  1,2 OF 3 OVERNACHTINGEN VAN MAANDAG TOT EN MET WOENSDAG.
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN


Voor wie?

d'n Twist  is een groepsaccommodatie in Noord Brabant voor maximaal 18 personen met 9 luxe slaapkamers, elk met eigen badkamer,  waarvan 1 slaapkamer onlangs is verbouwd en speciaal is ingericht voor ouderen of mindervaliden . U beschikt over de gehele accommodatie. Er zijn dus geen andere gasten.

D'n Twist is de plek in NO-Brabant voor uitjes met familie, vrienden, collega's, fietsgroepen en anderen die van gezelligheid en/of rust houden. Onze groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van Overloon, bekend om het Oorlogsmuseum en ZooParc, en ligt tussen Venray en Boxmeer in.

De slaapkamers met eigen badkamer
Wij bieden 9 sfeervolle tweepersoonskamers, allen met een eigen authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamer voor ouderen of mindervaliden bevindt zich op de begane grond, de overige slaapkamers zijn op de eerste verdieping. 

Wat kunt u allemaal bij ons vinden
Op de begane grond kunt u genieten van de rust en privacy met uw eigen groep tot wel 18 personen. Er bevindt zich een verblijfsruimte waar u heerlijk kunt genieten bij het knapperende vuur van de houtkachel. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich een tweede verblijfsruimte, waar u spelletjes (o.a. darts, sjoelen, kaarten, wii, reuze sudoku, tafelvoetbal) kunt spelen, muziek kunt luisteren of televisie kunt kijken.

En wat bieden wij buiten
Buiten beschikt u over een eigen lounge-tuin met steigerhouten meubelen. Een vuurkorf staat voor u klaar om 's avonds lekker buiten te genieten van een knapperend vuurtje. Op het recreatieterrein bevindt zich een groot speeltoestel, trampoline, skelters, fietsjes, zandbak en 2 jeu de boules banen, genoeg om iedereen van jong tot oud mee te vermaken. 


Activiteiten
Indien u met een groep wilt komen, bieden wij de mogelijkheid om samen met u een programma op maat samen te stellen, zodat u met de groep een heel aangenaam verblijf tegemoet kunt zien.
Wat denkt u bijvoorbeeld van een speurtocht door de omgeving, het smokkelspel of boogschieten op eigen terrein?  Klik hier voor een overzicht van mogelijke activiteiten.

Hoe lang mogen wij blijven
Voor deze groepsaccommodatie in Brabant geldt een minimaal verblijf  op basis van weekend, langweekend, midweek of een gehele week.

Huisdieren
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan en in de gehele accommodatie geldt een rookverbod.

Vragen?
Heeft u nog vragen voor d'n Twist ga dan direct naar de contactpagina of neem op een andere wijze contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen klik dan hier.

Uw ervaringen met d'n Twist zien wij graag terug in ons gastenboek.

d'n Twist vanaf de voorzijdeéén van de verblijfsruimtesGenieten bij de kachel!!!Groepsaccommodatie voor maximaal 18 personen in Brabant.De gang boven met aan weerszijden slaapkamersslaapkamer 1Slaapkamer 3 Slaapkamer 2Potje voetbal!!!!!De speeltuinGenieten van de aanwezige fietsjesen skeltersSolex rijden is een optieBoogschieten op het terreinGenieten van een kampvuur