d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Bed & Breakfast d'n Twist in OverloonNu ook met één kamer op de begane grond voor mindervaliden.

Info kamers
Wij bieden 9 sfeervolle kamers, allen met een authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn 6 kamers met een tweepersoonsbed en 3 kamers met twee eenpersoonsbedden.  In de kamers kunnen dus in totaal 18 personen verblijven. Kijk bij de prijzen voor de voordelige tarieven.

Een van de kamers ligt op de begane grond. Deze kamer heeft een eigen ingang en is geschikt voor mindervaliden.

Verblijfsruimte
Op de benedenverdieping bevindt zich de huiskamer met een gezellige loungehoek waar u bij de houtkachel kunt genieten van een lekker drankje en/of een mooi boek. Aangrenzend aan de huiskamer bevindt zich nog een ruimte waar u een spelletje kunt spelen of televisie kijken. In de keuken is een koelkast aanwezig met drankjes. Wij vragen een kleine vergoeding voor de drankjes drankjes. Koffie en thee zijn natuurlijk gratis. In het gehele pand is wifi aanwezig. De wifi in het buitengebied is nog traag, maar voldoende voor mailverkeer en normaal gebruik van het internet.
Hopelijk beschikken wij in 2019 ook over glasvezel.

Heeft u nog vragen voor d'n Twist ga dan direct naar de contactpagina of neem op een andere wijze contact met ons op.


Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen klik dan hier.

Uw ervaringen met d'n Twist zien wij graag terug in ons gastenboek.

Bed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in Overloon