d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Uitjes

Overloon is een uniek stukje Brabant! Cultuur en natuur gaan hier hand in hand met gezelligheid en gastvrijheid. 
Mooie bossen met wandel- en fietsroutes, ruiterpaden en mountainbike-routes en de unieke recreatieplas `t Schaartven. 
Heerlijk eten, gezellig een borreltje drinken, even bijkomen op een terrasje of frietjes eten. Alles is mogelijk in Overloon. Eigenlijk te veel voor een dag.
Onderstaand een impressie van wat er te doen is in Overloon en directe omgeving.
Het aantal activiteiten in de omgeving is teveel om op te nemen. Bij ons in de receptie van d'n Twist liggen allerlei folders, waar u een keuze kunt maken.

Oorlogsmuseum
De Slag om Overloon (ook bekend als Operatie Aintree) is de geschiedenis ingegaan als de enige tankslag die op Nederlands grondgebied plaatsvond tijdens de geallieerde bevrijdingsoperaties (30 september – 18 oktober 1944). Een bezoek aan het het Nationaal Oorlogs- en verzetsmuseum is nog steeds uw bezoek waard (nu genaamd Liberty Park). Alleen de site alleen is al een bezoekje waard. 
Klik hier om naar de site te gaan.

Zoo Parc Overloon
DE AVONTUURLIJKSTE DIERENTUIN

ZooParc Overloon staat garant voor avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving. Van stoere baardapen tot felroze flamingo’s en van indrukwekkende miereneters tot rondslingerende gibbons. Alle dieren zijn van vlakbij te bewonderen en dit zorgt voor unieke momenten die je niet snel zult vergeten!
Mogelijk kunt u bij uw overnachting kaartjes met korting voor Zoo Parc Overloon kopen.
Klik hier om naar de site te gaan

Nationaal Park de Maasduinen
De regio Maasduinen vormt een afwisselende streek met fraaie en hoge rivierduinen, uitgestrekte heidevelden en gevarieerde bossen.
Een heerlijke plek voor een wandeling of fietstocht
Klik hier om naar de site te gaan

Het Aardbeienland
Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland.
Hele velden en kassen afwisselend vol met heerlijke geurende bloemen en bloedrode en bloedmooie kleurende zoete aardbeien, zalig! En dat blijft ook zo. 
Het is toch leuk om samen met de kinderen je eigen aarbeien te plukken.
Klik hier om naar de site te gaan

OdaPark
Odapark is een openbaar, negentien hectare groot, stiltegebeid. Je ziet er oude bomen, bospaden en stuifduinen. In ht hart van het park staat het Odapaviljoen met het ruim 100 jaar oude, gerestaureerde Theehuis. In dit paviljoen vinden wisselende tentoonstellingen plaats van nationle en internationale hedendaagse kunstenaars.
Klik hier om naar de site te gaan