d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Actief in de omgeving

d'n Twist in Brabant werk samen met een aantal organisaties die professioneel bezig zijn met outdoor activiteiten. Het aanbod in de omgeving is groot.Veel van de activiteiten vinden bij de vermelde organisaties plaats.

Onderstaand onze keuze uit het totale aanbod.

Rongen Aktief
Rongen Aktief is een Sport- & Evenementenbureau dat gevestigd is in Sint Anthonis, 7 km bij ons vandaan. en is gespecialiseerd in o.a. het organiseren van personeels-uitjes, bedrijfsfeesten, teambuilding, sportieve activiteiten en verhuur van spellen voor groepen.
Klik hier voor meer informatie

Outdoor Overloon
Oudoor Overloon is een initiatie van Paul en Hans, twee enthousiaste en sportieve mannen met een passie voor outdoor activiteiten en ondernemen en woonachtig in Overloon en echte dorpsmensen.
Bij Outdoor Overloon kun je verschillende dingen huren, van scooters of jacuzzi’s tot een fietstrein, boogschieten of bubble voetbal.
Klik hier voor meer informatie

Buggy Rijden
Buggyrijden kan worden vergeleken met quadrijden of karten, maar is veel avontuurlijker. Een fun buggy heeft een kenteken waarmee u heerlijk off-road kunt rijden. Buggy-Fun heeft prachtige routes, eventueel in combinatie met een arrangement.
Klik hier voor meer informatie

Solex rijden
Lekker uitwaaien op een nieuwe ouderwetse Solex door prachtige Brabantse dorpjes en een mooie bosrijke omgeving, ook kunt u zich door de Brabantse bossen laten leiden door middel van een makkelijke te gebruiken GPS navigatie.
Klik hier voor meer informatie

Excursie van Kalf tot Koe
Bij de rondleiding zult u het leven van een kalf tot een koe zien. In de melkveestal mag u kennis maken met de modernste melktechniek en ziet u de melkrobots die de koeien melken.
Klik hier voor meer informatie

Abstract Schilderen
Doe eens iets anders....
Jan van Oort, kunstenaar en musicus, geeft workshoppen "Astract Schilderen".
Leer op een gezellige wijze hoe jij je eigen kunstwerk kan maken.
Klik hier voor meer informatie