Corona Nieuws

Corona Nieuws

Beste gasten,

Door de inzet van vele mensen en instanties in Nederland zijn wij nu weer geopend. Het is weer mogelijk om samen met vrienden en/of familie te genieten van de rust in onze onze groepsaccommodatie, hotel en/of op de camping.

Heeft u de voorkeur om van de zomer te genieten van een (kort) verblijf in bij ons, neem dan contact met ons op en gezamenlijk kunnen wij kijken hoe wij dit goed en fijn in kunnen vullen.

Natuurlijk zijn er nog steeds maatregelen, waarin een ieder zich moet houden. Maar er zijn nu wel weer leuke uitjes mogelijk.

Wij hebben onze verblijfsruimte dusdanig aangepast, dat het mogelijk is om, met inachtneming van de 1,5 meter regel, bij ons te verblijven. Maar wij willen onze gasten ook, voor een gedeelte, de vrijheid geven om zelf te beslissen in hoeverre zij deze maatregel willen toepassen. Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig, zodat u kunt verblijven met een "beschermd"gevoel.

Het is een grote verantwoordelijkheid voor een ieder om te beslissen wanneer en hoe wij omgaan met deze maatregelen. Maar wij denken dat verreweg het grootste gedeelte van de mensen dit heel goed beseft en bewust kan kiezen welke risico's zij kunnen en willen nemen.

Onze aanpassingen.

Hotel:

Het hotel is open voor zakelijke en recreatie gasten. Het ontbijt wordt gereserveerd in de verblijfsruimte. Aan alle gasten zullen wij binnenkomst enkele vragen stellen over de gezondheid en zal de lichaamstemperatuur worden gemeten. Als de lichaamstemperatuur boven de 38,0 graden ligt en/of de antwoorden op de vragen geen duidelijkheid geven over de gezondheid van de gasten, dan zal de toegang worden geweigerd. Verder zullen er regels qua desinfectie van toepassing zijn.

Groepsaccommodatie:

De groepsaccommodatie is vanaf 1 juni weer toegankelijk voor groepen. Aan alle gasten zullen wij binnenkomst enkele vragen stellen over de gezondheid en zal de lichaamstemperatuur worden gemeten. Als de lichaamstemperatuur boven de 38,0 graden ligt en/of de antwoorden op de vragen geven geen duidelijkheid over de gezondheid van de gasten, dan zal de toegang worden geweigerd. Verder zullen er regels qua desinfectie van toepassing zijn. De verblijfsruimtes zijn dusdanig ingericht dat de afstand van 1,5 meter in de meeste gevallen uitgevoerd kunnen worden. Als u specifieke maatregelen wilt of nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Camping:

Ook de camping is open voor zowel vaste gasten als recreatie gasten. De gemeenschappelijke faciliteiten, zoals het zwembad en sanitair gebouw zijn ook met ingang van 1 juli weer opengesteld.. Aan alle gasten zullen wij binnenkomst enkele vragen stellen over de gezondheid en zal de lichaamstemperatuur worden gemeten. Als de lichaamstemperatuur boven de 38,0 graden ligt en/of de antwoorden op de vragen geen duidelijkheid geven over de gezondheid van de gasten, dan zal de toegang worden geweigerd. Verder zullen er regels qua desinfectie van toepassing zijn. Bezoek van derden is op de camping voorlopig beperkt toegestaan.

Als de maatregelen aangepast worden, brengen wij u via de site en/of mail op de hoogte van deze aanpassingen.

 d'n Twist

Loes en Ronald van Goor den Oosterlingh