Bed & breakfast

Bed & breakfast

I.v.m. het coronavirus hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Het verblijven in onze B & B is nog steeds mogelijk, maar wij hebben het aantal beschikbare kamers gehalveerd, zodat de door de regering vastgestelde maatregelen goed gehandhaafd kunnen worden.

Het ontbijt zal voor de kamer neergezet worden en wordt daar ook weer opgehaald.

U kunt gebruik maken van de verblijfsruimtes en de keuken voor het bereiden van maaltijden, waarbij wij verzoeken de maatregelen betreffende afstand en aantal personen in acht te nemen.

Indien u verkouden bent of verschijnselen van het coronavirus denkt te hebben, verzoeken wij uw reservering te annuleren. Indien wij deze verschijnselen constateren zullen wij de toegang tot ons verblijf weigeren.

Onze B&B ligt heerlijk rustig aan de rand van bos en weilanden. U kunt hier nog vaak nog ongestoord wandelen en genieten van de natuur.

Als u vragen heeft kunt al altijd contact met ons opnemen.

Nu ook met één kamer op de begane grond voor mindervaliden.

Wij bieden 9 sfeervolle kamers, allen met een authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn 6 kamers met een tweepersoonsbed en 3 kamers met twee eenpersoonsbedden.  In de kamers kunnen dus in totaal 18 personen verblijven.