Hotel (B&B)

Hotel (B&B)

Hotel:

Het hotel is open voor gasten. Het ontbijt wordt gereserveerd in de verblijfsruimte. Aan alle gasten zullen wij binnenkomst enkele vragen stellen over de gezondheid en zal de lichaamstemperatuur worden gemeten. Als de lichaamstemperatuur boven de 38,0 graden ligt en/of de antwoorden op de vragen geen duidelijkheid geven over de gezondheid van de gasten, dan zal de toegang worden geweigerd. Verder zullen er regels qua desinfectie van toepassing zijn.

U kunt gebruik maken van de verblijfsruimtes en de keuken voor het bereiden van maaltijden, waarbij wij verzoeken de maatregelen betreffende afstand en aantal personen in acht te nemen.

Het is een grote verantwoordelijkheid voor een ieder om te beslissen wanneer en hoe wij omgaan met deze maatregelen. Maar wij denken dat verreweg het grootste gedeelte van de mensen dit heel goed beseft en bewust kan kiezen welke risico's zij kunnen en willen nemen.

Ons Hotel (B&B )ligt heerlijk rustig aan de rand van bos en weilanden. U kunt hier nog vaak nog ongestoord wandelen en genieten van de natuur.

Als u vragen heeft kunt al altijd contact met ons opnemen.

Nu ook met één kamer op de begane grond voor mindervaliden.

Wij bieden 9 sfeervolle kamers, allen met een authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn 6 kamers met een tweepersoonsbed en 3 kamers met twee eenpersoonsbedden.  In de kamers kunnen dus in totaal 18 personen verblijven.