d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Camping d'n Twist in BrabantSVR LEDEN KRIJGEN KORTING BIJ EEN OVERNACHTING OP ONZE CAMPING.

Naast de voormalige boerderij ligt een prachtig ruim campingterrein. Op dit terrein bevinden zich ongeveer 25 campingplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom. De plaatsen zijn ruim van opzet en kijken allemaal uit op het middenterrein met speelveld, groot speeltoestel en een zwembad (9 x 4 meter). Het zwembad is alleen in het hoogseizoen geopend en is geschikt voor kinderen, het bad is nl. maximaal 60 cm meter diep. Het zwembad is afgescheiden door een hek en alleen toegankelijk onder ouderlijk toezicht. Op het middenterrein is voldoende ruimte om te relaxen of actief bezig te zijn (er zijn bijvoorbeeld twee jeu de boules banen). Er zijn voor de kinderen diverse speeltoestellen, kinderfietsjes, skelters, een zandbak, een trampoline en natuurlijk dieren (eenden, kippen en ganzen) aanwezig. Verder is er een sanitair gebouw met 4 douches, toiletten, wastafels e.d. Ook is er een wasmachine aanwezig.


Tevens bevinden zich op ons terrein een blokhut en een stacaravan welke u kunt huren voor een kort of langer verblijf.

Blokhut

De blokhut is een romantisch houten huisje met 2 verdiepingen geschikt voor max. 2 personen en eventueel 2 kinderen. Op de benedenverdieping vindt u een klein keukenblok, inclusief koud water, koelkast, koffiezetapparaat (filter), senseo-apparaat en 4-pitsgasstel.Hier staat ook een bedbank waar eventueel 2 kinderen kunnen slapen.  De keuken is volledig ingericht. Verder staat er nog een eethoek.  Buiten kunt u onder de overkapping genieten van uw eigen, steigerhouten, loungehoek. Op de lage 1e verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en ruimte om uw kleding op te bergen. U maakt gebruik van sanitair dat op het recreatieterrein aanwezig is (douche, toilet en wastafel).
Wilt u meer weten over deze knusse blokhut, neem dan gerust contact met ons op.

Stacaravan

De stacaravan is wat verouderd maar wel een ruim en gezellig.  De stacaravan is geschikt voor max. 4 personen (waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen). In de caravan bevindt zich een zithoek met gaskachel en eethoek, een keuken voorzien van warm/koud water, koelkast, koffiezetapparaat (filter), 4-pitsgaststel. De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 slaapkamers in de caravan, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De caravan beschikt over een eigen douchecabine met wastafel en een aparte toilet.

Heeft u interesse om een campingplaats, blokhut of stacaravan te huren neem dan telefonisch contact met ons op via 0485-381201 of via e-mail info@dntwist.nl

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 20.00 uur. Bij geen gehoor kunt u het antwoordapparaat inspreken zodat wij u terug kunnen bellen.

Heeft u nog vragen voor d'n Twist ga dan direct naar de contactpagina of neem op een andere wijze contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid klik dan hier.

Uw ervaringen met d'n Twist zien wij graag terug in ons gastenboek.

Camping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in BrabantCamping d'n Twist in Brabant