d'n Twist
Loes & Ronald
van Goor den Oosterlingh
Duivenbosweg 1
5825 HR OVERLOON

+31 (0)485 38 12 01 +31 (0)6 24 38 19 61 info@dntwist.nl

Bed & Breakfast d'n Twist in Overloon

Ook met één kamer voor mindervaliden.

LASTMINUTE AANBIEDING WEGENS AFZEGGING DOOR ZIEKTE:
WEEKEND VAN 4 TOT 6 AUGUSTUS NORMAAL € 80,00 VOOR EEN TWEEPERSOONSKAMER PER NACHT. NU 2E NACHT GRATIS.

PRIJS IS INCLUSIEF ONTBIJT EN EXCL. TOERISTENBELASTING


Bed and Breakfast 'd'n Twist' in Brabant is gelegen in een prachtig langgevelboerderij die gedeeltelijk is verbouwd tot een sfeervol verblijf waar u kunt genieten van huiselijkheid, rust, natuur en romantiek.

Wij bieden 9 sfeervolle kamers, allen met een authentieke uitstraling en zicht op de originele houten spanten. De kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Er zijn 6 kamers met een tweepersoonsbed en 3 kamers met twee eenpersoonsbedden.  In de kamers kunnen dus in totaal 18 personen verblijven.
Een van de kamers ligt op de begane grond. Deze kamer heeft een eigen ingang en is geschikt voor mindervaliden.

Op de benedenverdieping bevindt zich de huiskamer met een gezellige loungehoek waar u bij de houtkachel kunt genieten van een lekker drankje en/of een mooi boek. Aangrenzend aan de huiskamer bevindt zich nog een ruimte waar u een spelletje kunt spelen of televisie kijken. In de keuken is een koelkast aanwezig met drankjes. Het eerste en laatste drankje is van het huis. Wij vragen een geringe vergoeding voor de overige drankjes. Koffie en thee zijn natuurlijk gratis. In het gehele pand is wifi aanwezig. De wifi in het buitengebied is traag, maar voldoende voor mailverkeer en normaal gebruik van het internet.

Bed en Breakfast in Brabant

d'n Twist is uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook voor een zakelijke  overnachting kunt u goed terecht in d'n Twist. Even weg uit de hectiek van alledag. Na een heerlijke nachtrust en een goed ontbijt, kunt u weer fris naar het werk.

Heeft u nog vragen voor d'n Twist ga dan direct naar de contactpagina of neem op een andere wijze contact met ons op.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en prijzen klik dan hier.

Uw ervaringen met d'n Twist zien wij graag terug in ons gastenboek.

Bed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in OverloonBed & Breakfast d'n Twist in Overloon